@do.I.have.2

@do.I.have.2

The following is written by @do.i.have.2

Mana pieredze ar CPH Master.

Lai gan mēs pazīstam viens otru tikai gadu, ķīmija ,kas ir sesiju laikā un attiecības ārpus ir ļoti draudzīgas un ciešas.

Reti kad sanāk atrast cilvēkus ar kuriem Tu vari būt simtprocentīgi Tu pats, tādēļ es priecājos, ka mūsu ceļi krustojās.

Ja runājam vairāk par sesijām- to man nekad nav gana, ja varētu es būt virvēs 24/7, tādēļ es priecājos, ka aizbraucot ciemos CPHmaster ir vienmēr gatavs sesijai un mēs varam pajokot un vienkārši pavadīt jauki laiku. Tik tālu nav bijusi neviena slikta sesija, un es ar nepacietību gaidu nākamo. Pēdējo sesiju laikā atklājies, ka mēs abi netikai būtu gatavi virvēm ,bet arī citu Kinku un Fetišu izpētei vai iesaistei sesijās. 

My experience with CPH Master…

Soo although we know each other only a year, the chemistry during sessions and relationships outside, I would say is very friendly and solid.

It is a rarity that you can find people around who you can act freely and be fully yourself, that is why I am glad that we got to meet.

Regarding our sessions- I can never get enough of rope time, I would be in ropes 24/7 if I could, and I am glad that visiting them CPHmaster is always up for a rope session and matches my cheeky energy. There have been no bad session and I am looking forward to do more bondage, and not only, because it looks like we are both up for exploring also different types of play or incorporating them into bondage session.

Close Menu
error: Content is protected !!